Gemeente Deventer is op zoek naar jou!

Maandag 3 oktober 2022

Sinds kort heeft de Gemeente Deventer twee nieuwe vacatures openstaan. Dit zijn leuke kansen voor mensen die zich op professioneel niveau willen betrekken bij de werkzaamheden van de gemeente. De vacatures betreffen het volgende:

Managementassistent - Deeltijd

Als organisatietalent kun je zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je gaat samen met een collega managementassistent de drie teammanagers bij team PRO (Projecten, Realisatie & Ontwikkeling) ondersteunen. 

Jouw werkzaamheden variëren van het beheren van de mailboxen en de agenda’s van de teammanagers, het voorbereiden en notuleren van vergaderingen, het verwerken van post tot het verrichten van voortgangscontroles.  

Verder voer je diverse administratieve taken uit, zoals het verwerken van ziek- en betermeldingen. Je houdt overzichten bij en bewaakt processen. Daarbij houd je ook de tijdige afhandeling van de actiepunten in de gaten en spreek je de actiehouders hierop aan. Soms pak je ook ondersteunde werkzaamheden op voor het team.

Wil je meer weten over deze vacature, of solliciteren? Klik hier.

Inkomensconsulent - Voltijd

Iedere inkomenssituatie is anders. Dat vraagt om flexibiliteit, goede gespreksvaardigheden en een sterk ontwikkeld inlevingsvermogen. Jij bent verantwoordelijk voor je eigen caseload. Je neemt aanvragen in behandeling in het kader van de Participatiewet en ook overige regelingen. Je beoordeelt deze door middel van een gesprek en soms ook een huisbezoek. Je kijkt waar je de zelfredzaamheid van jouw klant kan vergroten, of welke voorbereidende stappen er richting participatie of financiële rust kunnen worden gezet. Hierin bied je passende begeleiding. Resultaten leg je vast in rapportages en beschikkingen.

Daadwerkelijke bemiddeling naar werk voor klanten die daaraan toe zijn, voert KonnecteD vervolgens uit.  

Wil je meer weten over deze vacature, of solliciteren? Klik hier.